Inspectoratul de Poliție Fălești desfășoară activități de prevenire a infracțiunilor în rândul elevilor

Într-o societate în care siguranța personală și infracțiunile devin tot mai complexe, Inspectoratul de Poliție Fălești își intensifică eforturile pentru promovarea comportamentelor responsabile în rândul tinerilor. Sub deviza „Nu tolerăm recidiva, excludem repetarea faptelor antisociale”, IP Fălești a lansat o campanie de informare menită să creeze un mediu mai sigur pentru elevi.

Pe 13 septembrie 2024, angajații Secției Securitate Publică a IP Fălești au organizat un atelier de discuții dedicat elevilor claselor a VII-a. Evenimentul, desfășurat sub titlul „Să oprim săvârșirea faptelor antisociale”, a fost coordonat de comisarul Denis Ijițchi, șeful sectorului de poliție nr.1 Fălești, și de comisarul superior Andrei Cenușă, în parteneriat cu Nicolae Gurduza, reprezentant al biroului de probațiune Fălești.

Scopul activității a fost acela de a sensibiliza elevii cu privire la consecințele faptelor antisociale și de a promova prevenirea comportamentelor periculoase. Atelierul a inclus discuții interactive, în care tinerii au fost încurajați să contribuie la crearea unui mediu sigur și responsabil, atât în școală, cât și în comunitate.

Inspectoratul de Poliție Fălești își propune să continue astfel de inițiative educative pentru a asigura protecția și informarea adecvată a tinerei generații.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *